Проблемът е, че колата е ударена и няма радиатор на нея, а пък по номера на шасито излизат 2 вида: Denso i Valeo и аз незнам кой от 2-та да взема..... в колата няма никаква индикация. Някой да има идея как да разреша този проблем?????. Явно има разлика между радиаторите, но не е ясно каква е, защото навсякъде ми казват, че е с поръчка............. което усложнява проблема още повече, защото ако взема грешния радиатор няма да мога да го върна......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблемация с радиатора на 147-ца............
Collapse
X
-
Re: Проблемация с радиатора на 147-ца............
Първоначално публикувано от lyuliПроблемът е, че колата е ударена и няма радиатор на нея, а пък по номера на шасито излизат 2 вида: Denso i Valeo и аз незнам кой от 2-та да взема..... в колата няма никаква индикация. Някой да има идея как да разреша този проблем?????. Явно има разлика между радиаторите, но не е ясно каква е, защото навсякъде ми казват, че е с поръчка............. което усложнява проблема още повече, защото ако взема грешния радиатор няма да мога да го върна......
9831818'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
м я чакай ся
къв беше номера на шасито
да не е единия да е за моделите с климатик, а другия - без'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
след невероятно търсене къде ли не намерих радиатора и най-ве4е разбрах разликата между Denso i Valeo каква е, поне на пръв поглед е в горната тръба - при денсо излиза под прав ъгъл, а при валео ъгъла е 45 градуса.
незнам дали някои го интересува, но аз да споделяче голямо търчане му ударих покрай тоя радиатор...........
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment